Voor uw hypotheken en verzekeringen
Bel ons direct: 023 - 545 80 95

Trees for All

Samen hebben we al 634 bomen geplant sinds start project november 2019.

Direct met een van onze adviseurs spreken? Bel ons: 023-545 80 95, of gebruik ons contact formulier.

Verzekeringen Haarlem

Advies over verzekeringen in Haarlem

Voor het afsluiten van verzekeringen schakelt u de hulp in van Inter Adviesgroep in Haarlem. Ons adviesbureau in Haarlem, Noord-Holland biedt diverse soorten verzekeringen aan die wij op deze pagina voor u op een rijtje hebben gezet.

Verkeer en vervoer

In Haarlem en de rest van Holland moet een eigenaar van een auto verplicht verzekeringen afsluiten waarmee alle schade wordt gedekt die hij of zij als bestuurder van de auto in het verkeer aan andere personen of voertuigen veroorzaakt. Aangezien deze verzekering verplicht is, heet deze autoverzekering een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) autoverzekering. Een WA autoverzekering neemt dus de kosten op zich waarvoor de bestuurder aansprakelijk is. Dankzij deze verplichting hebben alle verkeersdeelnemers de garantie dat ze een schadevergoeding ontvangen zodra ze – door de schuld van een andere autobestuurder – schade leiden.

Naast de schade die u aan anderen kunt veroorzaken, is het natuurlijk ook mogelijk dat u schade aan uw eigen auto krijgt. Dit risico kunt u ook verzekeren door een autoverzekering te kiezen met een ruimere dekking. Deze verzekering is niet verplicht. Op het moment dat u een ruimere dekking kiest en u krijgt schade aan uw eigen auto – veroorzaakt door een ander of door u zelf – dan kunt u de verzekering aanspreken om deze schade te vergoeden. Wat er precies gedekt wordt door de autoverzekering, hangt af van de gekozen vorm en de gekozen maatschappij.

Wilt u nu direct een autoverzekering afsluiten klik dan hier: icoon-autoverzekering

Woonverzekeringen

Wat zijn woonverzekeringen en welke verzekeringen bieden we bij Inter Adviesgroep in Haarlem aan? Met een zogenaamde woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, verzekert u uzelf tegen schade aan uw huis. Daarnaast is er de inboedelverzekering. Deze beschermt u tegen schade aan meubelen en andere bezittingen die niet tot het woonhuis zelf behoren. Met een complete woonverzekering bent u dus beschermd tegen alle vormen van schade in uw koopwoning. Heeft u een huis in bijvoorbeeld Haarlem, in Noord-Holland en wilt u een van deze verzekeringen afsluiten? Weet u alleen niet hoe u een woonverzekering kiest en vergelijkt? Schakel dan onze hulp in!

Reisverzekering

Er zijn grofweg twee typen reisverzekeringen: een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering. Beide reisverzekeringen verzekeren u en/of uw eigendommen tijdens uw vakantie of weekendje weg. De basisdekking van een reisverzekering biedt doorgaans hulpverlening en dekking voor extra kosten die u moet maken als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, ziekte, een ongeval of overlijden.

Overige verzekeringen

Een verzekering, de naam zegt het al, geeft financiële zekerheid. Er wordt een bedrag uitgekeerd bij bijvoorbeeld ziekte, diefstal, ongeval, schade of overlijden. Naast en auto-, woon- en reisverzekering kunt u zich ook verzekeren van inkomen voor later of van rechtshulp. Kortom, er kan een heleboel in verzekeringsland, maar het is niet allemaal nodig. Welke verzekeringen u nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Onze adviseurs uit Haarlem, Noord-Holland helpen u met uw verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep in Haarlem helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn, of er sprake is van oververzekering en waar u het best en voordeligst een verzekering kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 023 201 3912. We nodigen u graag uit op ons kantoor in Haarlem om de mogelijkheden van onze verzekeringen te bespreken.