Voor uw hypotheken en verzekeringen
Bel ons direct: 023 - 545 80 95

Trees for All

Samen hebben we al 634 bomen geplant sinds start project november 2019.

Direct met een van onze adviseurs spreken? Bel ons: 023-545 80 95, of gebruik ons contact formulier.

Hypotheek afsluiten Haarlem

Een hypotheek afsluiten in regio Haarlem

Wilt u voor een leuke koopwoning een hypotheek afsluiten in bijvoorbeeld Haarlem, Amsterdam, Zandvoort of Heemstede? Dan helpen wij u graag verder! Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen en het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Een hypotheek afsluiten is een serieuze zaak met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst. Het kiezen van de juiste hypotheek is dus erg belangrijk. Alleen makkelijk is dat niet. Inter Adviesgroep in Haarlem is een klein, regionaal kantoor met uitstekende kennis van de lokale woningmarkt en wij begeleiden u graag bij het afsluiten van een hypotheek voor uw woning in regio Heemstede, IJmuiden en Zandvoort.

Een hypotheek afsluiten met onafhankelijk advies van een expert uit Haarlem

De adviseurs van Inter Adviesgroep in Haarlem helpen u bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek voor uw woning in Amsterdam of IJmuiden. Wij kennen namelijk alle regels, subsidies, (starters)leningen en hypotheekvormen. Doordat wij lokaal werken, kennen we de woningmarkt in en rondom Haarlem op ons duimpje en geven we u deskundig advies bij het kopen van uw huis in deze regio. Verder werken wij met alle Nederlandse aanbieders en hebben we jarenlange ervaring met financiële planning. In een kennismakingsgesprek zetten we uw gewenste woonlasten, eventuele risico’s, toekomstperspectief en -plannen op een rij. Daarnaast helpen we u bij het aanvragen van een hypotheekofferte. Zo vinden wij de beste hypotheek voor uw situatie, realiseren we betere condities voor uw huidige hypotheek of ontdekken we de manier om tóch uw droomhuis te kunnen kopen. Met goed advies is er een hoop mogelijk en kunt u de juiste hypotheek afsluiten voor uw woning in Zandvoort, Heemstede of IJmuiden.

De voordelen die wij u bieden

Bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek in regio Amsterdam, IJmuiden en Zandvoort wilt u uiteraard goed en persoonlijk begeleid en geadviseerd worden. Maak daarom gebruik van onze gewaardeerde aanpak:

  • We zijn flexibel en snel
  • We geven u een heldere uitleg
  • Bij ons geldt afspraak is afspraak
  • We bieden producten aan van alle grote banken en verzekeringsmaatschappijen

Maak een afspraak en profiteer van persoonlijke begeleiding

Zoekt u een hypotheekverstrekker en wilt u graag goed en persoonlijk advies over het afsluiten van een hypotheek voor uw woning in Haarlem, Amsterdam, Heemstede of een andere plaats in de regio? Bel dan naar 023 545 80 95 om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.