Voor uw hypotheken en verzekeringen
Bel ons direct: 023 - 545 80 95

Trees for All

Samen hebben we al 236 bomen geplant sinds start project november 2019.

Direct met een van onze adviseurs spreken? Bel ons: 023-545 80 95, of gebruik ons contact formulier.

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten in Haarlem

Heeft u een leuke koopwoning op het oog in Haarlem of omgeving en wilt u een hypotheek afsluiten? Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen en het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Een hypotheek afsluiten is een serieuze zaak met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst. Het kiezen van de juiste hypotheek is dus erg belangrijk. Alleen makkelijk is dat niet. Inter Adviesgroep is een klein, regionaal kantoor in Haarlem met uitstekende kennis van de lokale woningmarkt. Wij begeleiden u graag bij het afsluiten van de hypotheek voor uw huis in Haarlem.

Een hypotheek afsluiten met onafhankelijk advies van een expert uit Haarlem

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u bij het af- of oversluiten van uw hypotheek. Wij kennen namelijk alle regels, subsidies, leningen en hypotheekvormen. Doordat wij lokaal werken, kennen we de woningmarkt in en rondom Haarlem op ons duimpje en geven we u deskundig advies bij het kopen van uw huis in deze regio. Verder werken wij met alle Nederlandse aanbieders en hebben we jarenlange ervaring met financiële planning. In een kennismakingsgesprek zetten we uw gewenste woonlasten, eventuele risico’s, toekomstperspectief en -plannen op een rij. Daarnaast helpen we u bij het aanvragen van een hypotheekofferte. Zo vinden wij de beste hypotheek voor uw situatie, realiseren we betere condities voor uw huidige hypotheek of ontdekken we de manier om tóch uw droomhuis te kunnen kopen. Met goed advies is er een hoop mogelijk.

De voordelen die wij u bieden

Bij het af- of oversluiten van een hypotheek wilt u uiteraard goed en persoonlijk begeleid en geadviseerd worden. Maak daarom gebruik van onze gewaardeerde aanpak:

  • We zijn flexibel en snel
  • We geven u een heldere uitleg
  • Bij ons geldt afspraak is afspraak
  • We bieden producten aan van alle grote banken en verzekeringsmaatschappijen

Maak een afspraak en profiteer van persoonlijke begeleiding

Zoekt u een hypotheekverstrekker en wilt u graag goed en persoonlijk advies over het afsluiten van een hypotheek voor uw huis in Haarlem? Bel dan naar 023 201 3912 om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.