Voor uw hypotheken en verzekeringen
Bel ons direct: 023 - 545 80 95

Trees for All

Samen hebben we al 156 bomen geplant sinds start project november 2019.

Direct met een van onze adviseurs spreken? Bel ons: 023-545 80 95, of gebruik ons contact formulier.

Hypotheek afsluiten

Heeft u een leuke koopwoning op het oog en wilt u advies over een hypotheek afsluiten? Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek afsluiten is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst. Het kiezen van de juiste hypotheek is dus erg belangrijk. Alleen makkelijk is dat niet. Inter Adviesgroep is een klein, regionaal kantoor met een uitstekende kennis van de lokale woningmarkt. Wij begeleiden u graag bij het afsluiten van uw hypotheek als u in de regio Haarlem woont.

Een hypotheek afsluiten met onafhankelijk advies

De adviseurs van Inter Adviesgroep kunnen u helpen bij het af- of oversluiten van uw hypotheek. Wij kennen namelijk alle regels, subsidies en hypotheekvormen. Doordat wij lokaal werken, kennen we de woningmarkt in en rondom Haarlem op ons duimpje kennen en kunnen we u een prima hypotheekadvies geven bij het kopen van uw huis in deze regio. Verder werken wij met alle Nederlandse aanbieders en hebben we jarenlange ervaring met complete financiële planning. Maar het allerbelangrijkste: wij luisteren heel goed naar uw wensen. Uw gewenste woonlasten, risico, toekomstperspectief en –plannen: samen zetten we alles op een rij. Zo vinden wij de beste hypotheek voor uw situatie, realiseren we betere condities voor uw huidige hypotheek of ontdekken we de manier om tóch uw droomhuis te kunnen kopen. Met goed advies is er een hoop mogelijk. Bereken zelf hoeveel of maak direct een afspraak.

De voordelen die wij u bieden

Woont u in de regio Haarlem en wilt u een hypotheek af- of oversluiten? U wilt hier uiteraard goed en persoonlijk bij begeleid en geadviseerd worden. Maak daarom gebruik van onze gewaardeerde aanpak:

  • Bij ons geldt afspraak is afspraak
  • We zijn flexibel en snel
  • We geven u een heldere uitleg
  • We bieden producten aan van alle grote banken en verzekeringsmaatschappijen

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding. Wij kennen de hypotheek- en lokale woningmarkt in Haarlem zeer goed.

Voor een goed en uitgebreid advies

Zoekt u een hypotheekverstrekker in Haarlem en wilt u graag een goed en persoonlijk advies over het afsluiten van een hypotheek? Bel dan naar +31 (0)23 545 80 95 om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.

Addy Wienk

– 17 mei 1971 Almelo
– Hypotheek adviseur
– 06 51151318
addy@interadviesgroep.nl

Ove Jansing

– 31 januari 1974 Culemborg
– Hypotheek adviseur
– 06 16600481
ove@interadviesgroep.nl