Hypotheekofferte aanvragen

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaat een hypotheekofferte aanvragen in zijn werk?

Een hypotheekofferte is een bindend aanbod van een geldverstrekker, bijvoorbeeld een bank, verzekeraar of pensioenfonds. Na het aanleveren van alle gevraagde documenten, zoals salarisstroken, een werkgeversverklaring, een taxatierapport en een koopovereenkomst, ontvang u de bindende hypotheekofferte en bijbehorende stukken. Onze adviseur neemt vervolgens de offerte met u door. Hoewel wij u alles zo helder mogelijk uitleggen en u uiteraard persoonlijk begeleiden, blijft een hypotheekofferte aanvragen een lastige zaak, waarbij veel moeilijke begrippen worden gebruikt. U kunt daarom op onze website alle belangrijke hypotheekbegrippen doornemen, zodat de vaktermen alvast duidelijk voor u zijn.

Ga alvast aan de slag met onze rekentools

Op onze website vindt u meerdere handige rekentools. Wilt u alvast een indicatie van wat u maximaal kunt lenen en wat uw maandlasten dan zullen zijn? Op onze website kunt een berekening maken voor uw maandlasten bij de aankoop van een woning. Zo krijgt u alvast een idee van alle kosten.

Een hypotheekofferte aanvragen met een lokale adviseur

Onze lokale adviseurs verzorgen graag een goed financieel advies voor u. Belt u ons gerust op +31 (0)23 545 80 95 om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. Deze afspraak kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij u thuis.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]