Een hypotheekadviseur vlak bij IJmuiden met uitstekende kennis van de lokale woningmarkt

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De beste hypotheekadviseur in IJmuiden en omgeving

We zijn al voor de derde keer op rij door Independer uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur in de regio IJmuiden. U kunt bij ons dus met een gerust hart aankloppen voor een kennismakings- en adviesgesprek voor uw hypotheek bij de aanschaf van een huis in IJmuiden. Wij kennen namelijk alle regels, subsidies en producten. Verder werken wij met alle Nederlandse aanbieders en hebben we jarenlange ervaring met complete financiële planning. En heel belangrijk: wij rekenen uiterst gunstige tarieven, want een huis kopen is al duur genoeg.

We zijn u graag van dienst

Het grote voordeel van onze onafhankelijke hypotheekadviseur uit IJmuiden is dat hij of zij meerdere hypotheken aanbiedt en dus verschillende aanbieders met elkaar kan vergelijken voor u. Samen met onze kennis van de lokale woningmarkt zorgt dit ervoor dat u een zeer gedegen persoonlijk advies krijgt waarmee u zich goed voorbereid op de woningmarkt kunt begeven.

Voor meer informatie

Wilt u graag een gesprek met een hypotheekadviseur in of nabij IJmuiden om samen uw gewenste woonlasten, risico, toekomstperspectief en –plannen op een rij te zetten? Belt u ons dan op +31 (0)23 545 80 95 en maak direct een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]