Hypotheekadviseur Heemskerk

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie over de diverse hypotheken van onze hypotheekadviseur nabij Heemskerk

Wat kunt u verwachten wanneer u hypotheekadvies vraagt aan onze hypotheekadviseur nabij Heemskerk? Allereerst leren we u graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. We bespreken uw situatie en wensen en vertellen u meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Vervolgens brengen we een aantal zaken in kaart. Denk hierbij aan uw gewenste woonlasten, uw toekomstplannen en eventuele risico’s. Ook krijgt u meer informatie over de mogelijke hypotheken in Heemskerk en helpen we u bij het aanvragen van een offerte voor uw hypotheek. Op basis van deze informatie voorziet onze hypotheekadviseur u van gedegen hypotheekadvies en weet u met welke hypotheekvorm u uw droomhuis in Heemskerk kunt realiseren.

Informeer naar de mogelijkheden in verschillende regio’s

Wilt u zich niet alleen in Heemskerk oriënteren op verschillende hypotheken, maar wilt u ook hypotheekadvies ontvangen voor het afsluiten van een hypotheek in bijvoorbeeld Bloemendaal of Heemstede? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 023 545 80 95 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt doorgaans plaats bij ons op kantoor in Haarlem, maar we komen ook graag bij u thuis langs.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]