Een hypotheekadviseur én financieel adviseur in Haarlem met ruime kennis en ervaring

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aantoonbaar de beste hypotheekadviseur in Haarlem

Al voor de derde keer op rij heeft Independer ons uitgeroepen tot de beste hypotheekadviseur in de regio Kennemerland, waar naast de stadsregio Haarlem nog veel andere regio's onderdeel van zijn. Naast een persoonlijke service kunt u ook een brede kennis over regelgeving, subsidies en verschillende soorten leningen verwachten. Wat voor advies u ook nodig heeft, u weet altijd zeker dat u zorgeloos uw financiën op orde heeft. Wij werken samen met alle Nederlandse aanbieders van financiële producten en hebben veel ervaring met het maken van een nauwkeurige en volledige financiële planning. Een nieuw huis kopen of een bedrijf starten zijn bijvoorbeeld al een flinke investeringen. Daarom bieden wij gunstige tarieven, zodat een gedegen en eerlijk advies geen belemmering vormt binnen uw budget.

Neem contact op met ons kantoor

Maak een afspraak met ons voor een kennismakings- en adviesgesprek om de mogelijkheden voor onder meer uw hypotheek, financiële planning of subsidies te bespreken. Samen met u vergelijken we tijdens de gesprekken bijvoorbeeld verschillende hypotheken, zodat u de juiste keuze kan maken. Wanneer u een financieel adviseur voor andere zaken nodig heeft, of vragen heeft aan onze hypotheekadviseur, bent u uiteraard ook van harte welkom in ons kantoor in Haarlem. We kunnen ook bij u thuis langskomen indien u dit gemakkelijker vindt. Bel naar +31 (0)23 545 80 95 en wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]