Een hypotheekadviseur én financieel adviseur in Haarlem met ruime kennis en ervaring

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aantoonbaar de beste hypotheekadviseur in Haarlem

Al voor de derde keer op rij heeft Independer ons uitgeroepen tot de beste hypotheekadviseur voor een hypotheek in de regio Kennemerland, waar naast de stadsregio Haarlem nog veel andere regio’s onderdeel van zijn. Zo profiteert u ook van ons hypotheekadvies in de regio Haarlemmermeer. Naast persoonlijke service kunt u ook brede kennis over regelgeving, subsidies en verschillende soorten leningen verwachten. Wat voor advies u ook nodig heeft, u weet altijd zeker dat u zorgeloos uw financiën op orde heeft. Wij werken samen met alle Nederlandse aanbieders van financiële producten en hebben veel ervaring met het maken van een nauwkeurige en volledige financiële planning. Een nieuw huis kopen of een bedrijf starten zijn bijvoorbeeld al flinke investeringen. Daarom bieden wij gunstige tarieven, zodat gedegen en eerlijk advies geen belemmering vormt binnen uw budget.

Neem contact op met ons kantoor

Maak een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek en ontvang hypotheekadvies over uw hypotheek in Haarlem of Haarlemmermeer. Ook de mogelijkheden rondom de financiële planning en subsidies bespreken we dan met u. Samen met u vergelijken we de verschillende hypotheken, zodat u de juiste keuze kunt maken. Wanneer u vragen heeft aan onze hypotheekadviseur bent u van harte welkom in ons kantoor in Haarlem. Als u liever hypotheekadvies ontvangt bij u thuis in Haarlem of Haarlemmermeer is dat ook mogelijk. Ook zijn we werkzaam in regio IJmuiden en komen we graag bij u langs. Bel naar 023 201 3912 om een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]