Hypotheekadviseur Bloemendaal

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hypotheekadvies op basis van uw situatie door onze hypotheekadviseur nabij Bloemendaal

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Daarnaast heeft een dergelijke stap de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst. Bij Inter Adviesgroep begrijpen we dat het dan fijn is om goed en persoonlijk begeleid te worden. Daarom nemen we tijdens een kennismakingsgesprek ruim de tijd voor u en luisteren we naar uw wensen. Hoe staat u er financieel voor? Bent u starter of heeft u al eerder een huis gekocht? Wat zijn daarnaast uw eventuele toekomstplannen? Al deze vragen komen tijdens het gesprek aan bod. Op basis hiervan stelt onze hypotheekadviseur nabij Bloemendaal een gedegen hypotheekadvies op. Daarna kijken we samen naar de verschillende hypotheken en welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor uw pand in Bloemendaal.

Plan een afspraak in met onze hypotheekadviseur, bij ons op kantoor of bij u in Bloemendaal

Wilt u niet alleen hypotheekadvies voor een pand in Bloemendaal, maar bent u zich ook aan het oriënteren op hypotheken in andere regio’s, zoals Zandvoort of Amsterdam? Ook dan staan onze specialisten voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 023 545 80 95 of door het contactformulier in te vullen. U kunt via deze weg ook direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt doorgaans plaats bij ons op kantoor in Haarlem, maar onze hypotheekadviseur komt ook graag bij u in Bloemendaal langs om de verschillende hypotheken door te nemen en hypotheekadvies op maat te geven.

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]