Hypotheek oversluiten

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een hypotheek oversluiten? Bekijk samen met ons de voor- en nadelen

Als u uw hypotheek oversluit, betekent dat u uw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit. Dit kan bij uw huidige geldverstrekker, maar u kunt ook overstappen. Nu de rentes historisch laag zijn, is dit wellicht het juiste moment om uw huidige hypotheek eens onder de loep te nemen. U kunt zo bepalen of u uw hypotheek wilt oversluiten om zo uw maandlasten te verlagen. Wij helpen u hier graag bij. Tijdens een oriënterend gesprek zetten wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Zo krijgt u een duidelijk overzicht op basis waarvan u de juiste keuze kunt maken.

Waar u op moet letten

Bij het eventueel oversluiten van uw hypotheek, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten:

  • Hoe lang hebt u uw hypotheekrente vastgezet?
  • Wanneer loopt de rentevaste periode af?
  • Wat is de huidige waarde van uw woning ten opzichte van uw hypotheek?
  • Wat is de ontwikkeling van uw (gezins)inkomen sinds de afsluiting van uw huidige hypotheek?

Op basis van de antwoorden, kunnen wij samen met u bepalen of uw hypotheek oversluiten verstandig is om te doen of niet.

Maak gebruik van een deskundig en uitgebreid advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het oversluiten van uw hypotheek? Neem dan contact met ons op via +31 (0)23 545 80 95. Met goed advies is er een hoop mogelijk. Maak direct een afspraak en wij nemen graag uw situatie uitgebreid met u door. 

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]