Beleggingshypotheek oversluiten

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een beleggingshypotheek oversluiten? Dit zijn de opties

Wanneer u een beleggingshypotheek heeft, wordt uw vermogen opgebouwd in beleggingsfondsen. Uw hypotheeklasten bestaan uit de hypotheekrente en een periodiek of eenmalig bedrag dat wordt belegd. Een voordeel hiervan is dat u een hoger rendement kunt halen dan het rentepercentage van uw hypotheek. De keerzijde hiervan is dat dit rendement ook tegen kan vallen en er daardoor een kans bestaat dat u de hypotheekschuld niet volledig kunt aflossen. Dit is een risico en daarom is het begrijpelijk als u uw beleggingshypotheek wilt oversluiten. Bij ons kiest u uit diverse andere hypotheken waaronder een annuïteitenhypotheek, hybride hypotheek, spaarhypotheek of Zwitserleven hypotheek.

Maak een afspraak met ons

Wilt u uw beleggingshypotheek oversluiten, maar weet u niet goed welke andere hypotheekvorm geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en geven deskundig advies. U kunt langskomen op ons kantoor in Haarlem, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk. Bel ons op 023 201 3912.
 

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]