Goedkope hypotheekadviseur Haarlem

Welkom bij Inter Adviesgroep

De adviseurs van Inter Adviesgroep maken werk van een goed financieel advies. Van een uitgebreide uitleg over hypotheekvormen en verzekeringen tot een compleet financieel plan, we verzorgen het graag en goed voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een goedkope hypotheekadviseur met kennis van de lokale markt in Haarlem

Inter Adviesgroep is al drie keer op rij door Independer uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur in de regio Kennemerland! We zijn hier uiteraard trots op en blijven ons best doen om voor u een deskundige en goedkope hypotheekadviseur te blijven. Doordat wij een klein, lokaal kantoor zijn, bent u gegarandeerd van persoonlijk contact. U krijgt bij ons altijd iemand aan de telefoon waaraan u uw vragen kunt stellen. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal!

Profiteer van de voordelen

Naast dat we een goedkope hypotheekadviseur in de regio rondom Haarlem en IJmuiden zijn, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Altijd de voordeligste aanbieding die perfect bij u past, doordat we met alle geldverstrekkers van de hypotheekmarkt samenwerken
  • Snelle en nauwkeurige verwerking van aanvragen en aanpassingen
  • Persoonlijke begeleiding tegen een zeer voordelig tarief
  • Gegarandeerd de laagst mogelijke hypotheekrente

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u een betrouwbare, deskundige en goedkope hypotheekadviseur uit Haarlem die samen met u een hypotheek op maat samenstelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 201 3912. Wij staan u graag te woord en plannen meteen een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit is mogelijk bij ons op kantoor in Haarlem, maar indien gewenst kunnen we ook bij u thuis langskomen.   

Waarom kiezen voor ons?

  • U staat als klant altijd centraal
  • Producten van alle belangrijke aanbieders
  • Persoonlijk advies
  • Afspraak is afspraak

Hypotheken

Er zijn maar weinig mensen die hun nieuwe huis contant kunnen afrekenen. Het is dus fijn dat er hypotheken zijn. Maar een hypotheek is wel een serieuze zaak, met de nodige gevolgen voor uw portemonnee en toekomst.

Maximale hypotheek

Bereken online uw maximale hypotheek. U kunt ook uw maandlasten berekenen en online een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een deel uw maandlasten. Bekijk hier de meest actuele vaste en variabele rentetarieven van onze hypotheken.

Verzekeringen

De adviseurs van Inter Adviesgroep helpen u graag bepalen welke verzekeringen voor u nuttig zijn en waar u die het best en voordeligst kunt afsluiten. Ook hierbij kan goed advies u heel wat voordeel opleveren.

Hypotheek begrippen

Ziet door de bomen soms ook het bos niet meer bij het lezen van hypotheek informatie en wordt u soms helemaal gek van alle vaktermen en begrippen? Wij hebben alle hypotheek begrippen eenvoudig voor u op een rijtje gezet. [meer]